Na veel jaren les gehad te hebben van een edelsmid, ben ik begonnen aan de opleiding goudsmeden in de Dependance van de Vakschool Schoonhoven in Amsterdam. In juni 2014 heb ik de opleiding succesvol afgerond. Vanuit mijn eigen Atelier "De Rhehorst" werk ik aan mijn eigen collectie of voer ik werk in opdracht uit. Meestal werk ik met zilver en/of goud gecombineerd met andere materialen. Wil je meer weten over mijn werk, neem dan contact op of kom langs tijdens de Kunstroute Noordwest-Veluwe.

 

Kunstroute Noordwest-Veluwe

Ook in 2021 neem ik weer deel aan de Kunstroute Noordwest-Veluwe. In Ermelo zal de de Kunstroute dit jaar plaatsvinden in het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 september 2021.

Lees meer...

 

Atelier "De Rhehorst"

Ik werk vanuit mijn atelier aan huis, met uitzicht op de tuin en veel daglicht is dit een heerlijke plek om te werken. De kleine ruimte is zeer efficiënt ingericht waardoor ik mijn gereedschap en materialen altijd binnen handbereik heb.

Lees meer...

 

Vakschool Schoonhoven

Ik ben begonnen aan de opleiding goudsmeden in de Dependance van de Vakschool Schoonhoven in Amsterdam. Vakschool Schoonhoven is de enige school in Nederland waar je opgeleid kunt worden tot goud- en zilversmid, in de volksmond wordt hiervoor meestal de verzamelnaam "edelsmid" gebruikt.

Lees meer...